Vanzare bijuterii

 

Te întâmpinăm in agentiile noastre cu cea mai elegantă, frumoasă și diversă gamă de bijuterii din aur alb, aur galben si bijuterii cu diamante.

Sunt diferite tipuri de cadouri: cadouri de suflet, de apreciere, de valorificare și de respect. Cadoul cel mai de preț al unui bărbat este femeia care îi poartă cu mândrie bijuteriile primite.

Bijuteriile Tezaur sunt realizate cu mult drag în atelierul nostru. Vei găsi în ele toata iscusința bijutierilor noștri și grija lor ca tu să fii mulțumit de achiziția făcută.

Iți dorim să le porți cu drag și să revii în agențiile noastre oricând iti vei dori o bijuterie nouă și de înaltă calitate.

Am deschis și magazinul online pentru tine. Vei găsi o multitudine de modele. Dacă doresti să probezi un model poți verifica foarte usor unde îl găsești și ai opțiunea de a îl rezerva telefonic pentru o zi.

Tezaur oferă certificat de garanție și conformitate pentru bijuteriile comercializate.
Certificatul de garanție și conformitate atestă că produsul achiziționat este din aur și poartă marca de certificare ANPC și/sau marca de garanție proprie și îndeplineste cerințele de calitate în conformitate cu prevederile legale.

Este menționat caratajul aurului (585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K) și greutatea în carate a pietrelor prețioase montate pentru bijuteriile cu diamante.

Perioada de garanție este de 30 de zile de la data achiziționarii produsului. In această perioadă, reparatiile vor fi efectuate in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data predarii bijuteriei spre reparatie. În cazul în care reparația presupune operațiuni complexe, termenul de reparație se poate extinde cu acordul clientului până la 30 de zile.

Vanzare bijuterii

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca