Vanzare bijuterii

Te intampinam in agentiile noastre cu cea mai eleganta, frumoasa si diversa gama de bijuterii din aur alb, aur galben si bijuterii cu diamante.

Sunt diferite tipuri de cadouri: cadouri de suflet, de apreciere, de valorificare si de respect. Cadoul cel mai de pret al unui barbat este femeia care ii poarta cu mandrie bijuteriile primite.

Bijuteriile Tezaur sunt realizate cu mult drag in atelierul nostru. Vei gasi in ele toata iscusinta bijutierilor nostri si grija lor ca tu sa fii multumit de achizitia facuta.

Iti dorim sa le porti cu drag si sa revii in agentiile noastre oricand iti vei dori o bijuterie noua si de inalta calitate.

Am deschis și magazinul online pentru tine. Vei gasi o multitudine de modele. Daca doresti sa probezi un model poti verifica foarte usor unde il gasesti si ai optiunea de a il rezerva telefonic pentru o zi.

Tezaur ofera certificat de garantie si conformitate pentru bijuteriile comercializate.
Certificatul de garantie si conformitate atesta ca produsul achizitionat este din aur si poarta marca de certificare ANPC si/sau marca de garantie proprie si indeplineste cerintele de calitate in conformitate cu prevederile legale.

Este mentionat caratajul aurului (585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K) si greutatea in carate a pietrelor pretioase montate pentru bijuteriile cu diamante.

Perioada de garantie este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului. In aceasta perioada, reparatiile vor fi efectuate in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data predarii bijuteriei spre reparatie. In cazul in care reparatia presupune operatiuni complexe, termenul de reparatie se poate extinde cu acordul clientului pana la 30 de zile.

Tezaur App
X
Descarca