Testimoniale

“TEZAUR m-a convins cu modul civilizat si profesionist in care se desfasoara activitatea, lucru care mi-a dat o mare incredere sa devin client fidel pentru amanet aur.”, Sabina P.

 “TEZAUR m-a scos dintr-o criza financiara acuta oferindu-mi un imprumut pe loc garantat cu o bijuterie din aur. Apreciez foarte mult rapiditatea si flexibilitatea acestei companii avand in vedere alternativele existente in acest moment pe piata (credit bancar, imprumuturi de la cunoscuti, alte case de amanet etc)” Elena I.

“Felicit initiativa,  mai ales pe vremurile acestea de criza cand nu te mai poti baza nici pe angajator ca iti plateste salariul la timp . Eu apelez mereu la TEZAUR pentru credite tip amanet . Recomand  Tezaur deoarece aici te simti un client respectat si tratat corect.” George M.

“Oameni buni, e incredibil, la TEZAUR parca esti in afara , au niste agentii de lux de nu-ti vine sa intri , dar mi-am facut curaj , ce daca sunt rrom…. m-au tratat foarte bine, cu respect si profesionalism” Jenica R.

“La TEZAUR chiar am gasit comisionul, exact asa cum era scris pe panou. La multe dintre alte case de amanet am fost atrasa de un anumit comision scris pe panoul de afara, iar cand am intrat am gasit tot felul de conditii care m-au facut sa nu pot beneficia de comisionul avantajos afisat, insa te pun in fata faptului implinit. Recomand TEZAUR pentru sunt seriosi si ca ceea ce spun si fac“ Florica B.

“Am ramas impresionat sa vad ca la TEZAUR chiar stiu sa faca vanzari, nu m-au lasat sa plec pana nu am devenit client. Am cerut un curs mai bun la schimb valutar si fata de la casierie a negociat cu superiorii in sediul central pentru mine pana mi-a obtinut cursul dorit. Interesant, m-am simtit un client important ! Felicitari !” Sandu T.

Tezaur App
X
Descarca