TEZAUR DESCHIDE o NOUĂ AGENȚIE în CAPITALĂ, în sectorul 4, AGENȚIA SURA MARE

Tezaur Investment Group, o companie românească, care face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, cu tradiție în piața de amanet din România, își continuă expansiunea pe piața locală prin deschiderea unei noi agenții  în Sectorul 4 din Capitală.

Agenția Sura Mare, a 52-a agenție TEZAUR, se va inaugura luni, 12 august, în București, Sos. Oltenitei nr. 10, bl 2C, parter, începând cu ora 9:00.

Noua agenție TEZAUR SURA MARE este dotată modern cu vitrine în care se vor putea admira bijuterii unice din aur sau din aur cu diamante și se aliniază standardului de organizare al agențiilor TEZAUR.

Locuitorii sectorului 4 sunt așteptați în noua agenție din Sos. Oltenitei să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut financiar tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii.

Orice deschidere de agenție nouă TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE.

Astfel, Tezaur își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Sura Mare cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colecție de bijuterii din aur, 40% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar și cu 0% comision pentru primii 2.000 lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

Primii 10 clienții care vor cumpăra bijuterii, vor intra într-un MEGA CONCURS și au șansa să câștige pe loc o BIJUTERIE din AUR.

Compania TEZAUR își propune ca noua agenție SURA MARE să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar. De asemenea, în agenție clienți vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Agenția SURA MARE, cea de-a 52-a agenție TEZAUR, își așteaptă clienții de luni până vineri de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.

Inaugurarea Agenției Sura Mare contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piață în acest domeniu.

Mai multe informații despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii, dar și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi aici:  www.tezaur.org

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca