TEZAUR A DESCHIS o NOUA AGENTIE in Mega Mall „ AGENTIA Mega Mall”

TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, a deschis o NOUA agentie!

Agentia Mega Mall, a 54-a agentie TEZAUR, s-a inaugurat astazi, 24 decembrie 2019 in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5 Sector 2.

Clientii sunt asteptati in noua agentie din Mega Mall sa se bucure de serviciile TEZAUR: imprumut financiar tip amanet, schimb valutar si vanzare de bijuterii din aur si cu diamante la preturi excelente.

Orice deschidere de agentie noua TEZAUR vine si cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR  isi intampina clientii care trec pragul Agentiei Mega Mall cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colectie de bijuterii din aur, 30% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar si cu O% comision pentru primii 2000 de lei in prima luna a contractelor de amanet pentru orice client.

Primii 10 clientii care cumpara bijuterii, intra automat intr-un MEGA CONCURS si au sansa sa castige o superba BIJUTERIE din AUR.

Compania TEZAUR isi propune ca noua agentie MEGA MALL sa vina in sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gama variata de bijuterii unice din aur la preturi accesibile si cel mai bun schimb valutar negociabil. De asemenea, in agentie clienti vor gasi personal pregatit oricand sa ofere cele mai bune informatii cu privire la serviciile TEZAUR.

Agentia Mega Mall, isi asteapta clientii in fiecare zi de luni pana duminica de la 10:00 la 22:00.

Extinderea retelei de agentii reprezinta o componenta esentiala a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.

Inaugurarea Agentiei Mega Mall, contribuie alaturi de celelalte Agentii TEZAUR la consolidarea pozitiei de lider de piata in acest domeniu.

Mai multe informatii despre ofertele speciale pregatite in ziua deschiderii, dar si despre noua colectie de bijuterii din aur puteti gasi aici: www.tezaur.com 

Despre TEZAUR Investment Group

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti. TEZAUR ofera servicii de imprumut, servicii de schimb valutar si vinde bijuterii din aur si bijuterii cu diamante prin intermediul unei retele de peste 50 de agentii localizate in Bucuresti cu posibilitatea achitarii in rate fara dobanda prin intermediul cardului de cumparaturi.

TEZAUR a lansat aplicatia TEZAUR ONLINE prin care clientii isi pot verifica starea contractelor si le pot prelungi sau achita partial. De asemenea, aplicatia ofera acces la ultimele promotii si la magazinul de bijuterii intr-o maniera simpla de cautare si filtrare, pot cauta o agentie TEZAUR apropiata sau pot estima cat vor obtine pentru o bijuterie din aur.

Contact: 021 222 44 92

www.tezaur.com

www.facebook.com/tezaur.org/

www.instagram.com/tezaur_gold/

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca