Promotie – aplicatie online

TEZAUR lanseaza prima aplicatie din Romania pentru serviciul de amanet aur.

La inceputul anului 2019, Tezaur a lansat aplicatia TEZAUR ONLINE prin care ofera acces la ultimele promotii si la magazinul de bijuterii, in care se poate estima cat poate obtine un client pentru o bijuterie din aur, localiza o agentie sau daca ai sugestii sau intrebari le poti adresa prin formularul de contact al aplicatiei.

In completarea aplicatiei, Tezaur a lansat un serviciu online de gestionare a contractelor de amanet pentru clientii sai – Contul Meu.

Serviciul Contul Meu din aplicatia mobila Tezaur Online si din site-ul www.tezaur.org, serviciu unic pe piata, a fost proiectat si realizat astfel incat sa minimizeze efortul pe care clientii Tezaur il depun atunci cand este necesara prelungirea contractelor pe care acestia le au in derulare. Astfel, acestia isi pot tine sub control contractele din telefonul mobil sau de acasa, iar atunci cand doresc prelungirea contractelor o pot face printr-un simplu click.

Pe scurt, cateva dintre avantajele pe care le aduce Contul Meu sunt:

– Permite intocmirea de operatiuni online asupra contractelor clientului;

– Transforma tableta sau telefonul in sistem de plata securizata online, ceea ce economiseste semnificativ din timpul petrecut pentru a ajunge in agentia unde clientul are contractul activ;

– Este o solutie ce pastreaza in siguranta toate datele utilizatorului;

– Transmite actele aditionale in cazul prelungirii contractelor imediat dupa inregistrarea platii online;

– Clientul poate achita partial obiectele din contract;

– Este complet gratuit si usor de folosit.

 “TEZAUR a ales sa fie la curent cu nevoile tehnologice, prin introducerea de noi facilitati intr-un mediu in care romanii se simt familiar: spatiul digital.

Contul Meu TEZAUR  este foarte rapid si usor de folosit de oricine. Este un pas firesc in strategia noastra de a oferi servicii profesioniste clientilor nostri.

Pentru noi, cei din echipa Tezaur, este foarte importanta multumirea clientilor nostri si increderea pe care acestia o au in compania noastra. De aceea, ne imbunatatim periodic serviciile si ofertele.”, declara Radu Stanila, Director IT al Tezaur Investment Group.

Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 lei
X
Tezaur App
X
Descarca