Bijuteriile unice din aur acum cu PLATA IN RATE
 

 

Bucura-te de bijuteriile tale preferate de la Tezaur folosind cardurile de cumparaturi cu plata in rate!

Ti-ai ales bijuteria dorita, ai adaugat-o in cos, insa eziti sa finalizezi comanda? Iti doresti insa foarte mult aceasta bijuterie si ti-a ramas gandul la ea? Tezaur iti pune la dispozitie serviciul de plata in rate pentru ca tu sa te poti bucura de bijuterii unice din aur la preturi fara concurenta. Aceasta facilitate este disponibila acum pentru cumparaturile online pe www.tezaur.com si este valabila pentru toate bijuteriile din aur si cu diamante.

Prin intermediul acestui serviciu extrem de util, Tezaur iti ofera posibilitatea de a achita treptat inelul, colierul sau perechea de cercei pe care ti-o doresti. Poti chiar achizitiona mai multe bijuterii din aur, avand aceasta varianta simpla de plata folosind cardurile de cumparaturi. Dupa introducerea numarului de card in pasul de efectuare a platii, ai optiunea de a alege numarul de rate pe care ti le doresti, 2, 4 sau 6 rate fara dobanda. Nimic mai simplu!

Sunt incluse in programul PLATA IN RATE  pentru comenzile online urmatoarele carduri de cumparaturi: Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.

Ai gasit ceva ce iti place? Fa-ti o bucurie, cumpara tot ce iti  doresti prin serviciul plata in rate. Comanda online bijuteriile unice din aur!

Nu uita, in agentiile Tezaur poti plati in rate fara dobanda folosind cardul de cumparaturi Raiffeisen.

Spor la cumparaturi!

 

 
Tezaur App
X
Descarca