Despre noi

Grupul TEZAUR ofera urmatoarele servicii financiare:

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti. In peste 54 de agentii din Bucuresti, Tezaur ofera imprumuturi financiare, servicii de schimb valutar, precum si vanzari de bijuterii din aur si bijuterii cu diamante.

TEZAUR este cel mai valoros brand dupa gradul de incredere al clientilor nostri fideli.

Consolidam permanent pozitia de leader de piata prin valorile pe care le promovam: Incredere, Siguranta, Flexibilitate, Integritate.

Valorile noastre se creeaza in jurul nevoilor clientilor!

  • Incredere

    Simplitatea si rapiditatea tranzactiilor, gama variata de servicii adaptate permanent nevoilor tuturor sunt asigurate de catre echipa noastra de experti.

  • Siguranta

    Tratam cu respect drepturile individuale ale tuturor clientilor nostri. Bunurile clientilor sunt pastrate in deplina siguranta in spatii confortabile si securizate.

  • Flexibilitate

Oferim multiple facilitati tuturor clientilor si raspundem cu un plus de beneficii cerintelor acestora. Din dorinta de inovatie, dezvoltam servicii noi, solide, la standarde superioare.

  • Integritate

     Credem in oameni. Apreciem integritatea si respectul. Stim ca la baza fiecarei afaceri de succes sta o comunicare responsabila, sincera si constructiva.

Credem in loialitatea si implicarea tuturor angajatilor  Grupului TEZAUR. Investim constant in  dezvoltare, promovam creativitatea si incurajam originalitatea.

                                                                       

Tezaur App
X
Descarca