Casa amanet de lux Tezaur

Casa amanet - solutia rapida pentru bani lichizi

Casa amanet este una dintre salvarile multora care au nevoie de bani lichizi in cel mai scurt timp si nu pot astepta realizarea formalitatilor pentru obtinerea unui credit bancar. Actiuni precum amanetare, (http://www.tezaur.org ), sunt modalitati rapide de a obtine sumele necesare, atunci cand sunt necesare. Spre deosebire de o casa amanet "de cartier", Tezaur ofera servicii de calitate, cu o politica orientata catre client si personal calificat pentru a face cele mai bune si corecte evaluari astfel incat intreaga actiune sa fie echitabila. Astfel, este clar ca in situatii in care banii sunt o problema ce necesita rezolvare rapida, o casa amanet este solutia cea mai la indemana.

Casa amanet Tezaur - informatii generale

Tezaur ofera o serie de servicii celor care au nevoie de bani imprumut in conditii mult mai relaxate si intr-un timp considerabil mai scurt decat la banci. Tezaur este o casa amanet de lux, ce primeste spre amanetare si diverse obiecte de lux, de la bijuterii, opere de arta, pana la masini si case, toate acestea fiind evaluate la un pret corect de catre personalul inalt calificat. Totodata, aici puteti alege sa efectuati si operatiuni de schimb valutar, alt serviciu prestat de companie la un curs valutar foarte bun. Tinand cont de toate argumentele, va asteptam la sediile Tezaur atunci cand aveti nevoie de o casa amanet.

inchide
 

Despre noi

Grupul TEZAUR ofera urmatoarele servicii financiare:

In prezent TEZAUR isi desfasoara activitatea in  peste 50 de agentii in Bucuresti si continua dezvoltarea teritoriala in dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai actuali si potentiali care au nevoie de un imprumut rapid, pe loc sau de servicii de schimb valutar.

Conceptul TEZAUR se bazeaza pe servicii de inalta calitate oferite in agentii amenajate la cele mai inalte standarde, oferind clientilor o experienta placuta si sigura de fiecare data cand opteaza pentru serviciile de amanet si / sau schimb valutar.

Fiecare membru al echipei TEZAUR este instruit periodic in vederea asigurarii unor servicii de inalta calitate si al atingerii indicatorilor de performanta.