Despre noi

 

Grupul TEZAUR oferă următoarele servicii financiare:

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. În peste 50 de agenții din București, Tezaur oferă împrumuturi financiare, servicii de schimb valutar, precum și vânzări de bijuterii din aur si bijuterii cu diamante.

TEZAUR este cel mai valoros brand după gradul de încredere al clienților noștri fideli.

Consolidăm permanent poziția de leader de piață prin valorile pe care le promovăm: Încredere, Siguranță, Flexibilitate, Integritate.

 

Valorile noastre se creează în jurul nevoilor clienților!

  • Încredere

     Simplitatea și rapiditatea tranzacțiilor, gama variată de servicii adaptate permanent nevoilor tuturor sunt asigurate de către echipa noastră de experți.

  • Siguranță

      Tratăm cu respect drepturile individuale ale tuturor clienților noștri. Bunurile clienților sunt păstrate în deplină siguranță în spații confortabile și securizate.

  • Flexibilitate

Oferim multiple facilități tuturor clienților și răspundem cu un plus de beneficii cerințelor acestora. Din dorința de inovație, dezvoltăm servicii noi, solide, la standarde superioare.

  • Integritate

      Credem în oameni. Apreciem integritatea și respectul. Știm că la baza fiecarei afaceri de succes stă o comunicare responsabilă, sinceră și constructivă.

Credem în loialitatea și implicarea tuturor angajaților  Grupului TEZAUR. Investim constant în  dezvoltare, promovăm creativitatea și încurajăm originalitatea.                                                                               

Despre noi

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca