TEZAUR e deschis si DUMINICA!
01.06.2017

 

De câte ori nu v-ați aflat în fața unui afiș cu semnul INCHIS, postat la ușa de la intrare? Nu e tocmai plăcut, nu-i așa? Chiar dacă e firesc ca fiecare magazin, bancă ori exchange să aibă un program de funcționare, de cele mai multe ori, ne simțim neajutorați. Am vrea, dacă ar fi posibil, ca toate dorințele noastre să aibă o finalitate fericită.

Cunoscând toate aceste aspecte, ne-am gândit să venim cu soluții practice. Am ajuns la concluzia că mulți dintre voi ajungeți târziu acasă și ar fi foarte util să ne vizitați seara sau în week-end. Astfel încât, am decis să ținem ușile deschise mai mult. Din 6 iunie, în 5 dintre cele 50 de agenții TEZAUR, vom avea deschis și duminica, iar în restul zilelor avem program prelungit.

Știm că e doar un pas, însă credem că e unul foarte important pentru voi. Așadar, dacă aveți nevoie de bani duminica, ori dacă vreți să cumpărați o bijuterie trendy după ce vă întoarceți de la muncă, vă așteptăm în Agențiile din Aviației, Pantelimon, Vitan, Rahova, Lujerului – L-V: 8:00-20:00 S-D: 9:00-18:00

Am pomenit de promoții? Nu. O fac altă data 🙂

sursa poza: Pinterest

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca