Ti-e frica de amanet? E absolut normal!
15.06.2017

001Ce-ți inspiră termenul amanet? Jenă, nesiguranță, teamă? Sunt reacții foarte normale, întrucât casele de amanet au fost prezentate, de-a lungul timpului, ca fiind un loc nesigur și dubios. S-au scris o multitudine de articole negative pe acest subiect, încât oamenii se îndreaptă cu greu înspre amanet.

E necesar să știi că există o multitudine de legi, care reglementează activitatea oricărei case de amanet, iar TEZAUR respectă toate normele legale. Mai mult, la TEZAUR ai posibilitatea să fii întâmpinat și ajutat de profesioniști. Nu garantăm pentru corectitudinea altor case de amanet, însă te asigurăm că la TEZAUR vei avea o experiență plăcută, menită să-ți șteargă trăirile negative.

În momentele în care ai nevoie de bani și te regăsești în imposibilitatea de a apela la familie, prieteni, cunoștințe ori bancă, amanetul TEZAUR este cea mai bună soluție pentru creditare la care poți apela.

Cum are loc procesul?

Pasul 1: Aduci în agențiile TEZAUR un obiect din aur sau un telefon iPhone/Samsung

Pasul 2: Îți evaluăm obiectul

Pasul 3: Semnăm contractul

Pasul 4: Primești banii pe loc

 

Informații despre contract

  • Poți alege perioada contractului care ți se potriveste cel mai bine (între 1-30 zile);
  • Ai multiple modalități de rambursare: integral, doar comisionul, în rate, poți adăuga bijuterii pentru micșorarea procentului de comision, etc.
  • Poți prelungi contractul de nenumărate ori, cu condiția să achiți comisionul și să semnezi prelungirea;
  • Dacă nu mai poți rambursa împrumutul, nu e capăt de țară. Nu ești urmărit, nici nu te vizitează nimeni acasă. Pur și simplu, pierzi obiectul cu care ai garantat.

Vii la TEZAUR să-ți vindeci frica de amanet? E singurul loc din București în care poți face asta!

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca