TEZAUR A DESCHIS o NOUĂ AGENȚIE în DN1 Value Centre, Balotești „AGENȚIA BALOTEȘTI”
11.12.2019

TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, a deschis o NOUĂ agenție!

Agenția Balotești, a 53-a agenție TEZAUR, s-a inaugurat astăzi, 11 decembrie 2019 în Balotești, Calea Bucureștilor nr. 2BIS în incinta centrului comercial DN1 Value Centre.

Clienții sunt asteptați în nouă agenție din DN1 Value Centre să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut financiar tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și cu diamante la prețuri excelente.

Orice deschidere de agenție nouă TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR  își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Balotești cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colecție de bijuterii din aur, 40% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar și cu O% comision pentru primii 2000 de lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

Primii 10 clienții care cumpără bijuterii, intră automat într-un MEGA CONCURS și au șansa să câștige o superbă BIJUTERIE din AUR.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Compania TEZAUR își propune ca noua agenție BALOTEȘTI să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar negociabil. De asemenea, în agenție clienți vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Agenția Balotesti, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 9:00 la 21:00, cu program prelungit în luna decembrie până la ora 22:00.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.

Inaugurarea Agenției Balotesti, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

Mai multe informații despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii, dar și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi aici: www.tezaur.com 

 

Despre TEZAUR Investment Group

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur și bijuterii cu diamante prin intermediul unei rețele de peste 50 de agenții localizate în Bucuresti cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

TEZAUR a lansat aplicația TEZAUR ONLINE prin care clienții își pot verifica starea contractelor și le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Contact: 021 222 44 92

www.tezaur.com

www.facebook.com/tezaur.org/

http://www.instagram.com/tezaur_gold/

Tezaur App
X
Descarca