TENDINTELE IN MATERIE DE BIJUTERII IN ANUL 2016
01.03.2016

Este clar, femeile au o afinitate deosebita cand este vorba despre bijuterii, acestea ocupand un rol primordial in tinuta dar si in sufletul oricarei femei.  In fiecare zi cand alegem ce haine purtam, bineinteles ca ne gandim ce bijuterii ne completeaza cel mai bine outfitul.

p1Ținand cont de acest aspect, ne-am  propus sa dezbatem tendintele in materie de bijuterii pentru anul 2016. Știind ce se poarta, ne este mult mai ușor sa alegem cele mai potrivite accesorii. Iata deci, ce bijuterii alegem în anul 2016:

Cruci: In 2016 se poarta mult bijuteriile cu cruci. Acestea se regasesc pe inele, prinse de cercei, la brațari dar si pe lanțisoare. Sunt piese de bijuterie ce pot fi considerate rustice, și nu neaparat trebuie asociate cu simbolurile religioase.

 

 

 

 

Bijuterii de aur structurate: Exista ceva atemporal atunci cand ne gandim la eleganța aurului juxtapusa cu bijuteria structurata. p2Aurul a inceput sa devina una dintre cele mai proeminente palete din industria modei (vedem in colectiile celebrului brand Dolce and Gabbana inca din anul 2014). Bijuteriile de aur structurate, ofera indiscutabil un plus de rafinament oricarei femei. Diversitatea si frumusetea bijuteriilor din aur le face sa poata fi purtate cu orice ocazie si la orice tinuta.

 

 

 

 

 

p3Bijuterii cu franjuri: Bijuteriile cu franjuri sunt o continuare a tendinței anterioare. Piesele cu franjuri la incheietura maini  vor fi cu siguranță în tendinta si in 2016. Nu trebuie sub nicio forma sa le ratam.

 

 

 

 

 

 

 

 

p4Cerceii in formă de cerc: Aceșt tip de cercei nu se va demoda niciodata. Ei se reinventeaza an de an prin modelele si accesoriile care ii completeaza. Acest an se poarta cerceii cu modele tribale dar și cu forme geometrice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p5Cerceii prinși în jurul urechii: Acest gen de cercei sunt la moda de ceva timp. Cu siguranta multe dintre noi avem macar o pereche din acest tip de cercei. Am putea spune chiar ca ne-am plictisit tot purtandu-i. Dar când privim la colecția din 2016, realizam cu siguranta ca acestia sunt invechiți, și este cazul sa achizitionam noile modele. Cerceii care se prind în jurul urechii sunt cerceii care reinventează simplitatea, foarte populara în acest an. In primavara/vara 2016 vom purta cercei realizați printr-o combinație neobișnuita cu perle, sau cercei cu inele multiple.

 

 

Modelele de bijuterii in tendinta pentru acest an sunt absolut superbe. Acestea se pliaza pe toate gusturile si stilurile doamnelor. Va asteptam in agentiile Tezaur sa va bucurati de minunate bijuterii care va vor infrumuseta tinutele si sufletele!

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca