Tendinte in bijuterii pentru 2014
17.01.2014

Femeia moderna va purta in 2014 bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, inspirate de culorile, formele, arta si cultura unui popor. Care sunt tendintele in bijuterii pentru 2014? Aflati imediat!

Bijuteriile sunt podoabe folosite inca din antichitate de femei din inalta societate (Regina Cleopatra), dar si de femei simple care isi confectionau diverse podoabe handmade. Ele simbolizeaza pe de-o parte statutul social si pe de alta parte modelele de bijuterii spun ceva despre fiecare femeie in parte.

jewelry-trends-2014-2

Daca in 2013 nuantele de smarald si bijuteriile opulente au fost la mare cautare, in ceea ce priveste anul 2014, culoarea lavandei si cristalele Swarkovski se vor numara printre principalele tendinte in materie de bijuterii, acestea fiind armonios imbinate cu bijuteriile placate cu aur.

Acestea vor fi completate de o serie de bijuterii inspirate din frumusetile naturii, de inelele micute pentru unghii sau incheietura degetelor, dar si de cercei supradimensionali sau coliere statement, care atrag atentia la evenimentele formale.

Ca sfat final, nu va lasati seduse de aspectul sofisiticat al bijuteriilor, ci inainte de a cumpara un inel, un colier sau orice alta podoaba de valoare, intreprindeti un control strict de verificare a calitatii pentru a nu intampina surprize. 🙂

grup3

bijuterii-copii

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca