Cu ce asortăm bijuteriile din aur?
06.07.2018

Cu singuranță foarte multe femei își pun această întrebare atunci când doresc să–și înfrumusețeze ținuta cu o bijuterie specială din aur, fie că merg la o petrecere, fie că aleg să se plimbe prin parc.

De aceea, de cele mai multe ori le este teamă să poarte bijuterii din aur și aleg să folosească bijuterii colorate pentru a-și accesoriza ținuta.

Bijuteriile din aur deși sunt accesorii clasice acestea se bucură de întâietate în momentul în care alegem să oferim un cadou special sau să ne cumpărăm o bijuterie veritabilă.

Se poartă aurul galben în tipul zilei?

Atunci când alegem să purtăm bijuterii din aur galben în timpul zilei este bine de știut că trebuie respectate anumite reguli. De exemplu la o bluză cu decolteu în formă de V se poate asorta un lănțișor subțire din aur galben. Acesta îți va da un look elegant și frumos. Pe de altă parte, dacă vrei să fii mai îndrăzneață și să ai un look trendy poți combina un lănțic lung din aur cu o rochie vaporoasă.

Dacă preferi să porți inele din aur ziua este de preferat ca acestea să fie subțiri, iar dacă le asortezi cu un top cu mâneci bufante este ținuta perfectă.

Cum purtăm aurul galben seara

Fie că mergem la o petrecere sau alegem să luăm cina în oraș, o ținută accesorizată cu bijuterii din aur oferă noblețe și eleganță celei care o poartă.

Pentru a nu da greș alege ca rochia să fie ori albă, ori neagră astfel vei avea un outfit perfect care va atrage privile tuturor. O altă regulă importantă pentru ținuta de seară este să nu avem mai mult de trei accesorii din aur. Vom da senzația de opulență fără a conferi echilibru ținutei.

Bijuteriile din aur se potrivesc perfect în orice moment al zilei trebuie doar să știi cum să le asortezi și să îmbini culorile pentru a străluci și să te simți în largul tău indiferent de situație

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tezaur App
X
Descarca