5 pași simpli către o cerere în căsătorie perfectă!
19.02.2018

Arată-i dragostea ta!

Ai ajuns la concluzia că este dragostea vieții tale și că ar fi timpul să vă petreceți întreaga viață împreună?

Tezaur îți ghidează pașii către o cerere în căsătorie perfectă. Alegerea îți aparține!

  1. Surprinde-o placut

Majoritatea femeilor sunt de părere că momentele speciale sunt marcate de un element supriză: o escapadă din oras sau o cină inopinantă. 

Dacă ea te iubește și își dorește o cerere în căsătorie indiferent cât de târziu o vei face. Alege să iei deciziile corecte la timpul lor.

Când organizezi surpriza ai grijă să ai în minte ce îi place și ce visează ea, nu tu.

  1. Alege o locație deosebită

O locație minunată pentru cererea în căsătorie poate face diferența între banalitate și extraordinar. Cel mai indicat ar fi ca locația să reprezinte ceva pentru voi. Poate fi chiar locul unde v-ați cunoscut, unde ați mers pentru prima oară împreună în concediu sau orice locatie are o semnificație puternică pentru cuplul vostru.

  1. Este mai bine în doi sau în fața lumii?

Acest lucru depinde foarte mult de personalitatea partenerei. In mod normal cererea în căsătorie este un moment care se trăiește în doi. Ulterior, veti retrăi momentul prin poveștile pe care le veți spune celor apropiați.

 In cazul în care nu ești sigur că ei i-ar plăcea ca în momentul în care o ceri în căsătorie să mai fie și alte persoane de față, fă cererea în căsătorie când sunteți numai voi.

  1. Alegerea inelului de logodnă nu ar trebui să te streseze

Majoritatea femeilor preferă o cerere în căsătorie standard, însoțită de un inel de logodnă cu măcar un diamant. Alegerea inelului ar trebui să fie una simplă dacă îi cunoști măsura și dacă în trecut i-ai cumpărat cel puțin o bijuterie pe care o poartă și acum.

Inelul de logodna ar trebui să fie de aur alb sau galben. Găsești câteva sugestii in catalogul online de bijuterii

Descoperă aici o gamă variată de inele de logodnă, ușor de purtat și în același timp extrem de feminine.

Oferă-i un inel prețios cu diamante pe părți sau un inel de logodnă cu o singură piatră care să simbolizeze unicitatea relației și iubirii dintre voi doi.

Noi vom fi alături de tine cu cele mai bune prețuri la inele de logodnă din aur.

  1. Vorbește-i din inimă

Orice cerere în căsătorie vine la pachet cu o declarație de dragoste și, bineînțeles, cu multe emoții. Este bine să nu ai nimic planificat, iar cuvintele să vină de la sine.

Va ieși perfect!

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca