Mutule, Udrea, de amanet ati auzit ?

16.07.2010

Criza se pare că i-a lovit şi pe milionarii noştri. Clubul Chelsea este pe cale să-l ruineze pe Adrian Mutu, iar Elena Udrea se plânge că nu mai are bani să-şi plătească creditele. Soluţia pentru a ieşi din faliment? Să-şi amaneteze obiectele de lux.

Adrian Mutu are să le dea 17 milioane de euro celor de la clubul de fotbal Chelsea. Într-o perioadă, se ştia că fotbalistul are în posesie un iaht care valora, la acea vreme, un milion de euro.

Dus la amanet, “Briliantul” poate căpăta pe el 400.000 de euro. Şi maşinile în valoare de sute de mii de euro, pe care Adrian Mutu nu s-a sfiit să le arate, ori de câte ori a avut ocazia, pot fi amanetate.

Elena Udrea îşi poate amaneta geanta de 10.000 de euro!

Acelaşi lucru îl poate face ministrul turismului, Elena Udrea, care a ajuns la fundul sacului. Ministresa a declarat că nu mai are fonduri să-şi acopere creditele imobiliare şi că nu mai poate pune geană pe geană de grija datoriilor.

Există totuşi o variantă ca blonda din Guvern să poată dormi liniştită ca un prunc: să-şi ducă genţile de firmă, pe care şi le etalează la tot pasul, la amanet.

Pentru o geantă Hermes, care costă 10.000 de euro, ea poate primi, de la Tezaur Amanet de Lux, 40% din valoarea obiectului, adică 4.000 de euro.

Pentru o geantă Prada am luat 800 de euro

Ca să nu-i ofere Elenei Udrea soluţii fără acoperire, reporterii Libertăţii au mers la amanet cu o geantă Prada, pe care au încercat să o amaneteze. Specialiştii de la Tezaur au evaluat-o la 2.000 de euro şi ne-au oferit 800 de euro, adică 40% din valoarea ei.

Primiţi între 30% şi 40% din valoarea produsului

Ca să vă amanetaţi un obiect trebuie să ajungeţi la Tezaur Amanet de Lux din Bucureşti. Acolo vă puteţi amaneta: maşini, obiecte de artă, ceasuri de lux, tablouri de colecţie, aur, genţi de firmă, avioane şi iahturi. Un specialist va evalua produsul şi veţi primi o sumă între 30% şi 40% din valoarea acestuia.

Contractul va fi făcut pe 30 de zile, iar comisionul este de 0,3% pe zi. După expirarea termenului, proprietarul trebuie să vină să-şi ridice obiectul. Dacă nu are toţi banii, e nevoit să plătească măcar comisionul şi să prelungească înţelegerea. Pentru detalii, sunaţi la TELVERDE: 0800.888.333.

Sursa : www.libertatea.ro

Tezaur App
X
Descarca